Atestat expert achizitii publice
Atestat expert achizitii publice

Expertul in achizitii publice va poate  intocmii documentatia necesare participarii la licitatii publice. Odata cu introducerea DUAE (DEAU) in procedurile de achizitii publice misiunea ofertantilor s-a complicat in loc sa se usureze. De aceea este important sa apelati la o firma ce ofera servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice.

Depunerea de oferte pentru semnarea unui contract cu o autoritate contractanta este de cele mai multe ori o misiune dificila si laborioasa. Orice document nedepus sau incomplet poate duce la atribuirea contractului catre alt ofertant.

Obtinerea atestatului de expert achizitii publice asigura pregatirea continua a  membrilor echipei . Experienta noastra,  in domeniul achizitiilor publice poate sa va ajute in castigarea contractelor atribuite de autoritatile contractante.

Nota:

Deoarece achizitiile publice sunt sisteme complexe si deosebit de sensibile in cea ce priveste o serie de documente, noi ne ocupam de completarea documentatiei de calificare si de o parte din Propunerea Tehnica iar voi de documentele cerute elaborate de diverse autoritati (de exemplu Certificatul Constatator, diverse atestate, etc), de Propunerea Tehnica si Propunerea Financiara. De asemenea aveti sprijinul nostru pe intreaga perioada de elaborare si depunere a ofertei on-line (pe SEAP) sau off-line precum si pe perioada de evaluare a ofertelor.

Va putem sprijini in crearea contului de pe www.e-licitatie.ro (SEAP).